Nieuwe data CleanUp West in 2024

Ook in 2024 gaan we weer de wijk in met onze opruimactie CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Op woensdag 5 juni vindt de eerstvolgende editie van CleanUp West plaats.

Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één van de twee CleanUp rondes. De eerste ronde is van 13:30 uur tot 15:00 uur en de tweede ronde van 15:00 uur tot 17:00 uur. Deelnemen aan beide rondes mag natuurlijk ook, maar hoeft niet! Aanmelden gaat via onderstaand formulier. De rondes starten op genoemde tijden vanuit de WIJktuin bij WIJ West.

Veel inwoners van de wijk ergeren zich groen en geel aan het zwerfvuil in de wijk. Natuurlijk kun je daarover klagen, maar nog beter is het om er iets aan te doen! Door mee te doen met CleanUp West kan je zelf ook een steentje bijdragen aan een deel van de oplossing en het is ook nog eens leuk om te doen! Afvalprikken is zelfs een beetje verslavend want voor je het weet zie je overal iets liggen dat je wilt opruimen. De organisatie zorgt voor genoeg leen-afvalgrijpers en afvalzakken. Om te weten hoeveel we er nodig hebben is het fijn als iedereen zich vooraf aanmeldt. Dat kan via onderstaand formulier.

Op de onderstaande data staat CleanUp West gepland dit jaar:
woensdag 7 februari
woensdag 6 maart
woensdag 3 april
– woensdag 5 juni
– woensdag 3 juli
– woensdag 4 september
– woensdag 2 oktober
– woensdag 6 november
– woensdag 4 december

 

Publicatiedatum: woensdag 17 januari 2024
Een deelnemer van CleanUp West ruimt zwerfvuil op bij de Westermarkt

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 8 juni

Repair Café op zaterdag 8 juni

Op zaterdag 8 juni is er weer een Repair Café in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je krijgt deskundig...

Lees meer
Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Gezinnendag op ‘Dag van het Kind’ zaterdag 1 juni

Op zaterdag 1 juni is het de intermationale Dag van het Kind en is er een Gezinnendag bij WIJ West. Van 10.30 tot 14.30 uur vinden er verschillende leuke kinderactiviteiten plaats op het schoolplein van basisschool Jeanne d'Arc en in de wijktuin van WIJ West. Binnen...

Lees meer