Nieuwe data CleanUp West in 2024

Ook in 2024 gaan we weer de wijk in met onze opruimactie CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Op woensdag 7 februari vindt de eerstvolgende editie van CleanUp West plaats.

Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één van de twee CleanUp rondes. De eerste ronde is van 13:30 uur tot 15:00 uur en de tweede ronde van 15:00 uur tot 17:00 uur. Deelnemen aan beide rondes mag natuurlijk ook, maar hoeft niet! Aanmelden gaat via onderstaand formulier. De rondes starten op genoemde tijden vanuit de WIJktuin bij WIJ West.

Veel inwoners van de wijk ergeren zich groen en geel aan het zwerfvuil in de wijk. Natuurlijk kun je daarover klagen, maar nog beter is het om er iets aan te doen! Door mee te doen met CleanUp West kan je zelf ook een steentje bijdragen aan een deel van de oplossing en het is ook nog eens leuk om te doen! Afvalprikken is zelfs een beetje verslavend want voor je het weet zie je overal iets liggen dat je wilt opruimen. De organisatie zorgt voor genoeg leen-afvalgrijpers en afvalzakken. Om te weten hoeveel we er nodig hebben is het fijn als iedereen zich vooraf aanmeldt. Dat kan via onderstaand formulier.

Op de onderstaande data staat CleanUp West gepland dit jaar:
woensdag 7 februari
woensdag 6 maart
woensdag 3 april
– woensdag 5 juni
– woensdag 3 juli
– woensdag 4 september
– woensdag 2 oktober
– woensdag 6 november
– woensdag 4 december

 

Publicatiedatum: woensdag 17 januari 2024
Een deelnemer van CleanUp West ruimt zwerfvuil op bij de Westermarkt

meer nieuws

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt keukenprins of -prinses

KookLokaal West zoekt naar vrijwilligers. Hebje interesse? Kom gewoon een keer kennis maken! KookLokaal West maakt lunches voor bezoekers van WIJ West op dinsdagen en op donderdagen. Op donderdagen maken ze ook de soep voor 130 kinderen van de basisschool. Zo nu en...

Lees meer
Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer