Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen!

Onder het genot van een kop koffie of thee en een gezellig praatje in de huiskamer van WIJ West kun je samen met de vrijwilligers van het Repair Café de reparatie doen. Je krijgt deskundig advies, ontmoet andere wijkbewoners en doet inspiratie op om zelf ook dingen te repareren of her te gebruiken. Want waarom zou je iets weggooien als je het ook kunt maken?

Het Repair Café wordt georganiseerd door stichting We-Re-Use, een vrijwilligersorganisatie die goederen (her)bruikbaar wil maken voor een duurzame samenleving en voor mensen met een smalle beurs.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 9 december van 11.00 – 14.00 uur bij WIJ West, Le Bourgetstraat 27, Tilburg (ingang via de poort langs de tennisbanen).

Publicatiedatum: maandag 4 december 2023

meer nieuws

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer
Kennismaking Avondje Uit

Kennismaking Avondje Uit

Stichting Avondje UIt 013 organiseert leuke en bijzondere vrijetijdsactiviteiten in Tilburg en omgeving. Doel van Avondje Uit is om een gezellige en leerzame omgeving te creeëren waar jongeren en jongvolwassenen van ongeveer 16 tot 36 jaar samenkomen, nieuwe mensen...

Lees meer