Kruidenwandeling op maandag 19 juni

Wil je weten welke geneeskrachtige planten en kruiden er in het wild (en in jouw tuin) groeien en wat je hiermee kunt doen? Ga dan mee op kruidenavontuur en loop mee met de gratis kruidenwandeling vanaf GroeiTuin013 op maandag 19 juni a.s.

Tijdens deze wandeling geeft kruidendeskundige Ellen van Geel uitleg over eetbare en medicinale planten en kruiden en de werking hiervan.

Voor deze activiteit moet je je aanmelden via dit formulier.

Workshop Kruidenzalf maken
Op donderdag 29 juni kun je ook meedoen aan de workshop Kruidenzalf maken. Je kunt je daarvoor ook aanmelden met het zelfde formulier.

Publicatiedatum: woensdag 14 juni 2023

meer nieuws

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Juridisch Spreekuur elke donderdagochtend bij WIJ West

Iedere donderdag kun je van 9:00 uur tot 12:00 uur bij WIJ West terecht voor een juridisch spreekuur, verzorgd door rechtenstudenten. De studenten kunnen je onder andere helpen bij vragen over een uitkering van de gemeente, of de overheid (toeslagen, tegemoetkomingen,...

Lees meer
Kennismaking Avondje Uit

Kennismaking Avondje Uit

Stichting Avondje UIt 013 organiseert leuke en bijzondere vrijetijdsactiviteiten in Tilburg en omgeving. Doel van Avondje Uit is om een gezellige en leerzame omgeving te creeëren waar jongeren en jongvolwassenen van ongeveer 16 tot 36 jaar samenkomen, nieuwe mensen...

Lees meer