PC Repair Shop

Doet jouw pc of laptop het niet meer zo goed en heb je geen geld om het door een bedrijf te laten repareren? Dan kun je bij de PC Repair Shop van Beter3West terecht met je vragen over je kapotte PC of laptop.

Voor hardware én software problemen

Je kunt bij de PC Repair Shop terecht voor vragen over het apparaat zelf of over de software. Het werk wordt uitgevoerd door vrijwilligers. Dat betekent dat ze mogelijk niet alle problemen kunnen oplossen. Als je bij de PC Repair Shop langskomt met je computer krijg je uitgelegd wat je mag verwachten. De tarieven zijn zeer vriendelijk en gebruik maken van de Meedoenregeling van de gemeente Tilburg is mogelijk.

Je kunt ook computers inleveren die niet te repareren zijn. Er wordt dan gezorgd voor een milieuvriendelijke verwerking.

Let op: producten van Apple en smartphones kunnen helaas niet worden gerepareerd.

De PC Repair Shop is iedere dinsdag en woensdag van 9.30 tot 14.30 uur en donderdag van 9.30 tot 11.30 uur geopend.

Adres & contact gegevens

Openingstijden

dinsdag en woensdag: 9.30 – 14.30 uur
donderdag: 9.30 – 11.30 uur

laatste nieuws

Op zaterdag 11 mei is er weer een Repair Café!

Op zaterdag 11 mei is er weer een Repair Café!

Op zaterdag 11 mei a.s. vindt er weer een Repair Café plaats in de huiskamer van WIJ West. Je kunt dan weer langskomen om iets wat kapot is te laten repareren. Samen met de vrijwilligers van het Repair Café kun je de reparatie van jouw defecte voorwerp uitvoeren. Je...

Lees meer