17 november workshop ‘Spreken in het openbaar’

Wil je oefenen met spreken in het openbaar? In de gratis workshop Spreken in het Openbaar op vrijdag 17 november bij WIJ West ga je samen met de begeleiders en andere deelnemers onderzoeken hoe je je lichaam en stem in de openbare ruimte kunt gebruiken. De workshop wordt verzorgd door Danae Theodoridou (performancemaker en artistiek onderzoeker) samen met Azizza Aboulkacem Jardaoui (Gemeenteraadslid Tilburg – en Ceremoniespreekster bij uitvaarten & trouwambtenaar). “We kijken bijvoorbeeld naar wat onze gebruikelijke energie is in ons lichaam. Wat zegt deze energie over wie we zijn, de manier waarop we spreken, bewegen en met anderen omgaan? Rond deze en andere vragen zullen we aan het werk gaan.”

De workshop is een onderdeel van Creative Democracy onderzoeksproject door Fontys Kenniscentrum Creative Economy. De workshop in Tilburg West wordt gefaciliteerd door Contour de Twern i.s.m. WIJ West.

Datum & Tijd: Vrijdag 17 november 2023, 9.00 – 12.00 uur
Locatie: Wij West, Le Bourgetstraat 27, 5042 TG Tilburg

Wil je graag meedoen?

Ben je geïnteresseerd in de workshop en wil je graag meedoen? Meld je uiterlijk 14 november aan via onderstaand formulier.

Publicatiedatum: maandag 23 oktober 2023
Danae Theodoridou

meer nieuws

Repair Café op zaterdag 9 december

Repair Café op zaterdag 9 december

Op zaterdag 9 december kun je voor de laatste keer dit jaar langs komen tijdens het Repair Café bij WIJ West. Hét moment om bijvoorbeeld je kapotte kerstlampjes of het gat in je foute Kersttrui te laten herstellen! Onder het genot van een kop koffie of thee en een...

Lees meer
Laatste CleanUp West in 2023

Laatste CleanUp West in 2023

Op woensdag 6 december kun je voor de laatste keer dit jaar meedoen aan CleanUp West. Samen met andere enthousiaste bewoners uit Tilburg West gaan we de wijk in om zwerfvuil op te ruimen. Tijdens deze middagen kun je individueel of met een groepje deelnemen aan één...

Lees meer