16 maart: informatieochtend over vrijwilligerswerk bij WIJ West

Bij WIJ West organiseren we allerlei projecten, we verzorgen bijeenkomsten en zijn betrokken bij allerlei projecten in de buurt. Dat betekent ook dat we op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers die ons team komen versterken. Het gaat in de meeste gevallen om onbetaald werk. We zoeken naar:

Gastheren/gastvrouwen die onze gasten de weg wijzen en zorgen voor een gezellige sfeer met een lekker kopje koffie
• Versterking van onze keukencrew, voor de dinsdag en donderdag
• Vloggers, fotografen en schrijvers voor onze PR Crew
Clean Up team: deelnemers (elke eerste woe van de maand)
Clean Up team: organisatie en werving
Bezorgers van onze huis aan huis nieuwsbrief (6 x per jaar)
Handige klussers voor ons WeEnergize team, waarmee we bewoners in West gratis helpen bij kleine aanpassingen aan hun huis om de energierekening lager te helpen maken. Voor dit werk ontvang je een vrijwilligersvergoeding.

Kom langs naar de informatieochtend!
Ben je nieuwsgierig naar een van deze vrijwilligerstaken bij WIJ West en wil je deel uitmaken van ons toffe team? Kom dan naar onze Informatieochtend over vrijwilligerswerk op: 16 maart van 9:00 tot 10:30 uur. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs! Het adres is Le Bourgetstraat 27. Wil je meer weten? Mail naar info@wijwest.nl. Als je niet kunt op 16 maart, laat ons dan via dit formulier weten waar je interesse in hebt, dan plannen we een kennismakingsmoment en kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Publicatiedatum: woensdag 1 maart 2023

meer nieuws