KookLokaal West

Koken, lunchen en ontmoeten

Samen eten verbindt, en koken dus ook. Tilburg West is een wijk vol uiteenlopende culturen en achtergronden. Als er een ding is waarin cultuur zichtbaar is, is het eten. Daarom hebben ontwikkelen we samen met bewoners een programmalijn van activiteiten rondom koken en eten.

Lunchroom

Sinds kort is de Lunchroom bij het KookLokaal geopend. Hier kun je bijvoorbeeld
terecht voor een gezonde en betaalbare tosti, een lekkere kop soep en meer. En als het weer meezit, zetten we het terras neer. Kom je een keer langs? De actuele menukaart van de Lunchroom ziet er als volgt uit:

DRINKEN  
Koffie 0,75 euro
Thee 0,75 euro
Frisdrank (per glas) 0,75 euro 
   
ETEN  
Tosti met kalkoen & kaas 1,50 euro
Tosti vegetarisch 1,00 euro
Soep 1,00 euro
Couscous 4,50 euro
Briwat kip
1,50 euro
Briwat vis 1,50 euro
Fofita 1,00 euro
Pannenkoek 1,00 euro
Loempia kip 1,50 euro
Loempia vegetarisch 1,00 euro
Broodje gezond 2,50 euro
Chocomel met slagroom 1,25 euro

Al ons vlees is halal

Vrijwilligers koken mee

Lijkt het je wat om mee te helpen bij het bereiden van maaltijden? Als vrijwilliger of om werkervaring op te doen? Dat kan bij ons. Onder begeleiding van een kok leer je van alles.

Wijkontbijt
Elke woensdagochtend organiseren we het wijkontbijt. Een gezonde en gezellige ontmoeting in de huiskamer. Je bent welkom om een keer te komen kijken.

Online Kookboek
Samen met de wijk maken we het online kookboek van West, zodat we van elkaars kookkunsten kunnen genieten. Je vindt het via wijwest.nl/spotlight/online-kookboek. Je kunt daar ook je recepten aanleveren. Doe je mee?

Activiteiten

Samen met partners organiseren we regelmatig kookactiviteiten. Via onze socials en het nieuwe op deze website lees je daar dan meer over. Lijkt het je wat om daar eens aan mee te doen? Je kunt je gratis aanmelden via info@wijwest.nl.

 

laatste nieuws

Meld je aan voor de gratis EHBO Heldin cursus

Meld je aan voor de gratis EHBO Heldin cursus

De Heldin cursus van het Rode Kruis is voor vrouwen uit Tilburg west die meer zelfvertrouwen willen om te kunnen handelen bij noodsituaties. De gratis cursus die start vanaf 13 maart bestaat uit 8 bijeenkomsten van 3 uur. Bij de laatste bijeenkomst ontvang je een...

Lees meer
Inloopspreekuur Leergeld Tilburg bij WIJ West

Inloopspreekuur Leergeld Tilburg bij WIJ West

Op de woensdagochtenden 18 januari, 15 februari en 29 maart is het inloopspreekuur van Leergeld Tilburg van 9h00 tot 10h00 in de huiskamer bij WIJ West. Je kunt dan vragen stellen of je kind voor ondersteuning in aanmerking komt. Er zijn kinderen die om financiële...

Lees meer
Minder kwijt zijn aan gas, licht en water?

Minder kwijt zijn aan gas, licht en water?

Woon jij in Tilburg West in een huur- of koophuis en ben je veel geld kwijt aan je gas, licht en waterkosten? Wil je daar wat aan laten veranderen? Wij helpen je GRATIS mee om dat voor elkaar te krijgen. Vanuit WIJ West zijn we, samen met gemeente Tilburg, gestart met...

Lees meer