Ik doe mee
Broedplaats Tilburg West

Bij WIJ West gaat het om ons allemaal, om toffe en positieve projecten van en voor de wijk  In het pand komen naast de Ruilwinkel die al is gestart, meerdere mogelijkheden om activiteiten te organiseren, te sporten, te koken, te tuinieren, workshops te volgen, te (leren) ondernemen en meer.  Het wordt een flexibel geheel waar we meerdere kanten mee op kunnen en waar iedereen met goede ideeën voor de wijk aan de slag kan. Want samen staan we sterk, samen zijn WIJ West.

We hebben jouw hulp nodig

We nodigen je uit om mee te denken en te doen op onderstaande vragen/thema’s. Je kunt reageren via deze link.

Sport
We willen weten hoe we de sportruimte moeten aankleden, welke sportspullen we samen kunnen regelen, en welke activiteiten we er samen op poten kunnen zetten!

Tuin
Welke planten komen erin? Wie wil straks aan de slag als vrijwilliger om de planten erin te zetten en om de tuin bij te houden? De tuinarchitect komt langs om de mogelijkheden te bespreken en dan gaan we met een clubje aan de slag om planten te kiezen.

Aankleding
De gangen van het pand en verschillende ruimtes moeten we op een toffe manier inrichten zodat het geheel voelt als van West en zodat meerdere doelgroepen zich er thuis voelen. Denk je mee over hoe we dat het best kunnen doen?

Ondernemen
Wie droomt ervan om ondernemer te worden. Wil je bij ons komen flexwerken, of wil je misschien advies over hoe je moet starten?

Andere ideeën?
Heb je nog een ander idee wat je kwijt wilt? Ook dat willen we graag weten. Laat het ons weten via dit formulier of kom op woensdag tussen 8.30 en 10.30 uur even bij WIJ West binnen lopen!

Spreekt een of meer van deze zaken je aan? Laat het ons weten via deze link.