Ontdek de wereld in West op de Westerbazaar!

Publicatiedatum: woensdag 7 juni 2023

In Tilburg-West wonen mensen uit verschillende culturen. Zoveel gewoonten, zoveel mooie tradities en dus ook zoveel mooie verhalen. Deze ‘wereld van West’ staat dan ook centraal tijdens de Westerbazaar, de open dag op zondag 11 juni van onze buren bij Wijkcentrum ‘t Sant.

Bij de Westerbazaar ontmoet je andere wijkbewoners en geniet je van alle culturen die onze wijk rijk is.

Programma zondag 11 juni
13:00 – 14:00 uur: Happy hour! Ontvangst met een gratis kop koffie of thee.
14:00 – 14.30 uur: Turkse muziek, Saz en gitaar
14.30 – 15.00 uur: Ons eigen huiskoor ‘West Sound’
Vanaf 15.00 uur: Wereldmuziek van de band Mundiala

Daarnaast kun je nog veel meer doen, bekijken en beleven. Ga op de foto voor het green screen, proef heerlijke hapjes uit de verschillende culturen tegen vriendelijke prijzen, maak boekenleggers en stempels, vlecht armbandjes etc.

R-Newt, de jongerentak van ContourDeTwern, is er met de camper, een door jongeren bemande hamburger- en cupcake kraam en je kunt henna bij hen laten zetten of je laten schminken. Voor de allerkleinsten wordt er voorgelezen en is er een springkussen Ook de Bibliotheek is open!

De Westerbazaar is leuk voor jong en oud en vindt plaats in Wijkcentrum ’t Sant, Beneluxlaan 74. De toegang is gratis.

meer nieuws

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Circus- en dansworkshop met thema ‘Thuis’

Op donderdag 12 oktober organiseert TeaTime Company een GRATIS circus- en dansworkshop bij WIJ West voor kinderen van 7 tot 10 jaar. De workshop heeft als thema 'thuis'  waarbij circus en spel op een originele manier samen komen. De workshop vindt plaats in de...

Lees meer